top of page
42d44e1da65658f6c551e556141a8558.jpg

DUOGORDIJNEN

Door jouw woning aan te kleden met gordijnen bepaal je de sfeer en warmte in jouw ruimte.

Natuurlijk verschilt het per persoon wat je precies wilt als je op zoek gaat naar een gordijn voor in jouw ruimte. Om de goede keuze te maken waar je jarenlang plezier van hebt is het belangrijk om goed na te denken over de stofsoort, de kleur en de transparantie. Hoe maak je de juiste keuze uit zo’n groot aanbod? Wij helpen je graag met de zoektocht naar de perfecte gordijnen, want zo creëer je een plek waar jij je helemaal thuis voelt.

Bastiaansen-Decoratie-3-1024x576.jpg

Duorolgordijnen

Eindeloos variëren met duorolgordijnen. Het duorolgordijn kent drie verschillende standen:

• open, voor vrij doorzicht

• halfopen, voor gefilterde lichtinval

• gesloten, voor maximale lichtwering en privacy

Omdat je de stoflagen op elke gewenste stand kunt schuiven, kun je oneindig variëren met het licht. Als het duo rolgordijn neergelaten is, zijn de stofbanen altijd gesloten.

Stoffen

Je kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod van stoffen in de kleurgroepen wit, beige, bruin, grijs, taupe en zwart. Alle stoffen zijn van hoge kwaliteit, lichtecht en nagenoeg krimpvrij. Al deze stoffen zijn ook verkrijgbaar als rolgordijn. Ideaal dus als je duo rolgordijnen met enkele rolgordijnen in je woning wilt combineren.

Extra mogelijkheden

Duo rolgordijnen staan ook mooi voor grote ramen en schuifpuien. Veel stoffen in de collectie zijn zelfs geschikt voor ramen tot maar liefst 270 cm breed. Kies je voor een verduisterende stof? Dan wordt je duo rolgordijn standaard uitgevoerd in een verduisterend model. Hierbij zitten de twee stoflagen strak tegen elkaar aan, voor maximale verduistering. Je verduisterende duo rolgordijn wordt uitgevoerd met een stijlvolle koof en een verduisterende onderlat. Dit model blokkeert het licht vrijwel helemaal en is dus ideaal voor de slaapkamer.

Maatwerk

Alle raamdecoratie wordt op maat gemaakt zodat jouw gekozen raamdecoratie helemaal naar wens is en perfect hangt. 
Op deze manier heb je er het langst plezier van! Meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier.

 

Bedieningsmogelijkheden 

Standaard worden onze duo rolgordijnen manueel bediend. 

bottom of page