top of page
42d44e1da65658f6c551e556141a8558.jpg

VOUWGORDIJNEN

Door jouw woning aan te kleden met gordijnen bepaal je de sfeer en warmte in jouw ruimte.

Natuurlijk verschilt het per persoon wat je precies wilt als je op zoek gaat naar een gordijn voor in jouw ruimte. Om de goede keuze te maken waar je jarenlang plezier van hebt is het belangrijk om goed na te denken over de stofsoort, de kleur en de transparantie. Hoe maak je de juiste keuze uit zo’n groot aanbod? Wij helpen je graag met de zoektocht naar de perfecte gordijnen, want zo creëer je een plek waar jij je helemaal thuis voelt.

Bastiaansen-Decoratie-3-1024x576.jpg

DE VEELZIJDIGE OPLOSSING

 

Afhankelijk van de stof en het model is er een vouwgordijn die past in ieder interieur. Vouwgordijnen geven meteen een warme uitstraling. Vouwgordijnen zijn de specialiteit van ons atelier. Zo zorgen wij voor de best mogelijke afwerking met een blindstikmethode of ultrasone snijtechnieken.

 

Met onze kamerhoge stoffen kunnen we vouwgordijnen naadloos verwerken. Met een maximum breedte van 5,8 meter zijn onze vouwgordijnen ideaal zelfs voor extra grote raampartijen!

STRAK OF LANDELIJK?

De vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en afwerkingen. Zo heb je de keuze om met of zonder baleinen te werken, met ringen of een verticale band, of de baleinen aan de voor- of achterkant te stikken. Met deze keuzes bepaal je hoe strak of modern je jouw vouwgordijn wil hebben.

 

Onze vouwgordijnen worden afgewerkt met een kettingsysteem in het wit of geanodiseerd aluminium in verschillende kleuren. Heb je het liever automatisch? Bedien je vouwgordijn automatisch met een afstandsbediening en koppel het aan je domotica systeem!

bottom of page