top of page
42d44e1da65658f6c551e556141a8558.jpg

LAMELLEN

Door jouw woning aan te kleden met gordijnen bepaal je de sfeer en warmte in jouw ruimte.

Natuurlijk verschilt het per persoon wat je precies wilt als je op zoek gaat naar een gordijn voor in jouw ruimte. Om de goede keuze te maken waar je jarenlang plezier van hebt is het belangrijk om goed na te denken over de stofsoort, de kleur en de transparantie. Hoe maak je de juiste keuze uit zo’n groot aanbod? Wij helpen je graag met de zoektocht naar de perfecte gordijnen, want zo creëer je een plek waar jij je helemaal thuis voelt.

Bastiaansen-Decoratie-3-1024x576.jpg

Verticale lamellen

Een groot voordeel van op maat gemaakte verticale lamellen is dat ze geschikt zijn voor vrijwel alle raamvormen. Of je nu een schuin raam, erker of toograam hebt, er is altijd een oplossing.

 

Creëer je eigen verticale jaloezie

De verticale lamel heeft een modern karakter. Je maakt je verticale jaloezie uniek door verschillende lamellen in transparantie of kleur te combineren. Of door je jaloezie te laten voorzien van stijlvolle knopen, stiksels in contrasterende kleuren, stoere ringen of decoratieve strips.

 

Materiaal en lamelbreedtes

Verticale jaloezieën zijn beschikbaar in verschillende materialen: stof, aluminium en kunststof. Je kunt je jaloezie laten uitvoeren met lamellen in diverse breedtes.

 

Stof

Voor een zachte en warme uitstraling kies je  lamellen van stof.  Stoffen verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in 89 mm, 127 mm en met de extra brede 250 mm lamellen. De laatste hebben een robuuste uitstraling.

 

Aluminium

Aluminium lamellen geven een strak en modern effect aan een ruimte. Ze zijn ook geschikt voor de badkamer en met een vochtige doek eenvoudig schoon te houden. Aluminium verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar met 50 mm, 70 mm en 89 mm lamellen.

 

Kunststof

Daarnaast biedt de collectie je ook een ruime keuze in kunststof lamellen. Deze lamellen zijn duurzaam, praktisch in gebruik en ook geschikt voor de badkamer. Verticale jaloezieën van kunststof zijn verkrijgbaar met 52 mm, 70 mm, 89 mm of 127 mm.

Horizontale houten jaloezieën

Exclusief en trendy

Creëer een unieke sfeer in huis met op maat gemaakte houten jaloezieën . Het natuurlijke materiaal geeft je interieur een exclusieve en trendy uitstraling en treedt moeiteloos in harmonie met iedere woonstijl. Onze houten jaloezieën worden met aandacht geproduceerd. We gebruiken lindehout, abachi en bamboe voor een optimale levensduur. Een speciale lak zorgt dat het zonlicht de kleur van de lamellen niet of nauwelijks kan beïnvloeden. Al onze houten jaloezieën zijn van superieure kwaliteit en zijn afkomstig van A-merken zoals o.a. Zonnelux en Copahome

Handige functionaliteiten

Speel met de lichtinval in huis door de lamellen zachtjes te kantelen. Woon je aan een drukke straat waar veel mensen langslopen of heeft je woning grote raampartijen? Dan heeft het kantelen van de lamellen als bijkomend voordeel dat je ook eenvoudig je privacy bepaalt.

Persoonlijke twist

Maak je houten jaloezie extra persoonlijk met een contrasterend of bijpassende ladderband. Door bijvoorbeeld witte houten jaloezieën te combineren met ladderband in een donkere kleur, valt je raamdecoratie nog meer op! Ladderband heeft als bijkomend voordeel dat het de lamelgaatjes uit het zicht laat verdwijnen. Wil je graag een persoonlijke twist, maar liever niet meer dan een klein detail? Kies dan voor houten horizontale jaloezieën in een retro uitvoering. Dit maakt jouw jaloezie op subtiele wijze uniek.

Keuze uit diverse lamellen

De lamellen van houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in:

  • • 25 mm, voor een subtiele uitstraling.

  • • 50 mm, passend in ieder interieur.

  • • 65 mm, voor een robuuster effect.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten hout, of uit geverfde lamellen in diverse kleuren.

Bedieningsmogelijkheden

Houten jaloezieën worden standaard uitgevoerd met een optrekkoord en een tuimelkoord. Dankzij innovatieve technieken gaat het kantelen van lamellen gemakkelijk. Ook het optrekken en laten zakken gaat met een vloeiende beweging. De bediening is naar keuze links, rechts of kruislings. Ook elektrische houten jaloezieën behoren tot de mogelijkheden. 

Maatwerk

Alle raamdecoratie wordt op maat gemaakt zodat jouw gekozen raamdecoratie helemaal naar wens is en perfect hangt. 
Op deze manier heb je er het langst plezier van! Meer weten over onze werkwijze?

bottom of page