top of page
42d44e1da65658f6c551e556141a8558.jpg

Officiële verdeler

CopaHome

DECORATE YOUR SUNLIGHT

In elk gebouw of woning valt licht binnen door de ramen. De manier waarop het licht binnenvalt, is overal verschillend. De producten van Copahome zorgen voor een unieke lichtinval en bijhorende belijning in een ruimte, wat een meerwaarde creëert voor het interieur. Zo ontstaat een bepaalde sfeer, die bijdraagt tot het comfort en welbehagen van de bewoners en de aanwezigen.

Decorate Your Sunlight!

Bastiaansen-Decoratie-3-1024x576.jpg
089bc887b43f855bc99457ebf25b5a08.jpg

WAAROM COPAHOME X MIM INTERIOR

Copahome is een onafhankelijk, Belgisch familiebedrijf dat in 1948 werd opgericht en al 37 jaar oogstrelend maatwerk in raamdecoratie produceert. Je kan bij ons terecht voor gordijnen, jaloezieën en shutters die jouw woning afwerken, maar ook heel wat comfort leveren. Decorate Your Sunlight

CAREFULLY SELECTED

Breng harmonie in huis met onze uitgebreide selectie kleuren, patronen, stoffen en lamellen van de fijnste kwaliteit. Wat je ook zoekt, bij Copahome vinden we voor elk raam een perfecte match.

HANDMADE IN BELGIUM

Copahome staat voor ambacht. We kiezen er bewust voor om onze productie in eigen handen te nemen en een volledig Belgisch verhaal te vertellen. Elke raamdecoratie wordt in ons eigen atelier gemaakt, door professionele vakmensen en met innovatieve machines.

SAFE AND SOUND

Alle raamdecoratie is kidsproof. We bieden kindvriendelijke opties aan zoals ons magnetisch Durin systeem dat loslaat bij 6 kg of een koordkikker die ervoor zorgt dat de koorden buiten het bereik van kinderen hangen. Ook benadrukken we bij onze verdelers het belang van een juiste installatiehoogte. Daarnaast zijn onze gemotoriseerde opties steeds kindveilig. Ze bieden jou nog meer comfort en gebruiksgemak. Je lichtinval regel je snel en eenvoudig met een afstandsbediening, een schakelaar of via je smartphone of domotica-installatie. 

livingb.jpg
toxa-rg_56d43b830f418.jpg

Opmeten

Om te zorgen dat uw gordijnen uitstekend hangen is het correct afnemen van de afmetingen zeer belangrijk. Hiervoor kan u bij ons een afspraak inplannen, wij rekenen hier een kleine fee voor aan welke terug verrekend wordt bij uw bestelling. Dus het opmeten is dan voor u volledig kostenloos.

livingb.jpg

Installatie

Het installeren van gordijnen is net zo belangrijk als het opmeten en vervaardigen. Daarom is een correcte installatie van gordijnen zeer belangrijk.

Wenst u uw gordijnen te laten ophangen?

Maak dan hieronder een afspraak. 

bottom of page